2015 Oğlak Burcu

390 500 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

Oğlaklar, İş ve özel yaşamlarında bir çeşit güç savaşı ve onun getirdiği yoğun bir mücadele içine girebilirler. Hayatta kalma, kendini gerçekleştirme, “yeni bir ben yaratma çabası” içinde olabilirler. Özellikle 3-7 Ocak günleri arasında doğan Oğlak burçlarının yıl içinde kendileri ile ilgili temel bir takım değişiklikler yapma ihtiyaçları artabilir. Kendilerini kimliklerini değiştirme, bir çeşit dönüşüm içine girerek güçlenme gayretinde olabilirler. Ya da yaşam onları buna itebilir. Bu çocuk sahibi olmanın verdiği “anne/baba” sorumluluğu olabilir. Belki de özel-iş hayatında kendi sorumluluğunuzu daha fazla üstlendiğiniz bir süreçtesiniz. Veyahutta, boşanma sonrası yeni bir yaşam kurma-kimlik oluşturma süreci yaşıyor olabilirsiniz. Kısaca, kendi hayatınızın otoritesi olma yolunda olduğunuzu söyleyebiliriz.

31 Mart-12 Mayıs ile 25 Eylül-12 kasım tarihleri, Kişisel planlarınızı uygulamada daha azimli, gayretli hareket etmeniz mümkün. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmekte, uygulamada daha başarılı olabileceğiniz zamanlar, değerlendirin.

Özellikle 3-11 Ocak günleri arasında doğan Oğlakların yıl içinde, yaşamlarında süre giden bir şeyleri değiştirme istekleri artabilir. Sizi özgürleştirecek ya da sarsacak, hayatınızda yepyeni bir kapı açacak bitiş veya başlangıçlara, beklenmedik olaylara bu sene açık olmaya çalışın. Sizi sınırlayan temalardan uzaklaşmak için cesaret göstermek belki de denenmemişi denemek gerekebilir. Yenilenmeye, ani gelişen olayların yaratacağı sonuçları görmeye ve uyum sağlamaya çalışın. Özellikle 17 Mart, 4 Nisan ve 28 Eylül 2015 tarihleri bu açıdan dikkat çeken dönemler!

Oğlak burçları 11 Ağustos 2015 tarihinden sonra; kendinizi daha üretken, yaratıcı, öz güvenli, inançlı, sorgulamaya-eleştirmeye her zamankinden çok daha açık bir halde bulabilirsiniz. Yaşamdan ve kendinizden yana beklentilerinizin yüksek olduğu bir dönem. İlerlemek, kendinizi maddi manevi geliştirmek için fırsat yaratmaya, önünüze gelen fırsatları yakalamaya gayret edin!

Özellikle 25-31 Aralık günleri arasında doğan Oğlaklar, yıl içinde kendilerine ve yaşama karşı daha idealist, anlayışlı, özverili bir tutum/kimlik geliştirdikleri bir dönem içinde olacaklar. İç sesinizi duymaya, ilham almaya, esinlenmeye, bir nevi rehberinizi izlemeye daha açık bir yıldasınız, değerlendirin. Sanat müzik sinema temalarına ilginiz, yöneliminiz artabilir.

18-19-20 Ocak günlerinde doğduysanız, 15 Haziran-18 Eylül döneminde ileriye dönük sağlam yeni temeller atma gayretinde olabilirsiniz. Koşullar, sabırlı ve konsantre bir şekilde ilerlemenizi zorunlu kılabilir. Ancak bu sayede başarı kazanabilirsiniz.

Sağlık; yıl içinde baş ağrısı, ani gelişen spazmlar, sinirsel gerginlikler, ritim bozuklukları, tansiyon sorunları görülebilinir. Boşaltım sistemi ve üreme organlarıyla ilgili sorunlar çıkabilir.

Merkür Retrosu; 2015 yılı içerisinde 21 Ocak-11 Şubatta, 19 Mayıs-12 Haziranda, 17 Eylül-9 Ekim günlerinde yaşanacak. İletişime dayalı konularda, yazışma-anlaşmalarda, yolculuklarda, aklınızı mantığınızı daha çok kullandığınız işlerde bu tarihlerde daha önlemci olmaya çalışın. Yarım kalan işleri tamamlayın. Karşıt fikirleri anlamaya çalışın, eleştiriye açık olun!

Yükselen OĞLAK Burçları
Aile yaşamında ve gayrimenkulle ilgili konularda hayatın getirdiği sürprizlere açık olmanız da fayda var. Ani gelişen şartlar yaşadığınız yeri değiştirmenize neden olabilir, evlilik-nişan kararı alabilir veya ayrılık gerçekleşebilir. Hayatı kontrol etmeye çalışmak yerine, önünüze gelen temalara, hayatın getirdiklerine uyum sağlamaya çalışın. Ağustos ayına kadar ortak kazançlarınız artabilir. miras, vergi, sigorta, nafaka, krediler, borç-alacak işlerinde hareketlilik devam edecek. Sonrasında ise, yurt dışı işler yolculuklar akademik-eğitsel çalışmalar basın reklam medya işlerinde ivme yakalayabileceğiniz bir süreç başlıyor. Diğer taraftan tüm bu hareketliliğe rağmen, yıl içinde yakın çevre ilişkilerinde ve kardeşlerle ilgili temalarda, işe ait yazışma-sözleşmelerde kendinizi net olarak ifade edemediğiniz, belirsiz bir dönem içine girebilirsiniz. Bir şeyleri kontrol etmeye çalışmak yerine, sis perdesinin kalkmasını bekleyip harekete geçmek daha iyi bir seçenek olabilir.