2024 YILININ GETİRDİKLERİ

2024 YILININ GETİRDİKLERİ

683 1024 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

Yeni bir yıla başlarken bitmek üzere olan senenin muhasebesini yapar mısınız? yoksa sadece bir sonrakine isteklere, beklentilere, ihtiyaçlara odaklanıp devam etmeyi tercih mi edersiniz? 

Yeni yıla Merkür yay burcunda gerilerken merhaba diyeceğiz. Bu yüzden mutlaka geçmişin muhasebesini yapmanızı öneriyorum. Neler oldu? Neleri tamamladınız? Üstesinden geldiniz veya gelemediniz? Kendinizle ilişkinize bir bakın. Size iyi gelecek. Planladıklarımızın yanında hesapta olmayan ne çok zorluğun üstesinden geldiğinizi göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

“Hayat ya cüretkar bir serüvendir ya da hiçbir şeydir! Hata yapmayanlar, hiçbir şey yapmayanlardır.”  Helen Keller.

  • 2024 yılı geneli ama özellikle ilkbahar ve sonbahar ayları; başarmak için harekete geçme zamanı. Kişisel ihtiyaçlarımız, hedeflerimiz, tutku duyduğumuz konular kendini hissettirmeye başlayacak olduğundan başlangıç noktamız egomuzu geliştirmek ve kişisel çıkarlarımızı tatmin etmek olmalı! İsteklerinize odaklanır, bir şeylerin gelişmesi için fırsatları değerlendirip alan yaratırsanız kazançlı çıkarsınız. Projelerinizi destekleyecek, kendinizi gerçekleştirmeye olanak tanıyacak işbirlikleri kurun. Kendinizi paralize etmeyin; çok yüklenmeyin, güç birliği yapın ama gerektiğinde ilerlemek için yalnız yola devam edebileceğinizi görün. Sık sık durum değerlendirmesi yapın, planlarınızı revize edin. Bu yıl zamanı yönetmek; değişen dünya koşullarına ve kişisel önceliklere göre planlama yapmak oldukça önemli olacak
  • Bu yıl bazı ilişkilerimiz güçlenirken bazıları hayatın getirdiği engellere takılıp elenecek. Üstlendiğiniz sorumlulukların ikiniz veya diğerleri için de önemli olup olmadığından emin olun. Değer verdiğimiz veya bir amaç için güç birliği içinde olduğumuz insanlarla bir değişim dönemine gireceğiz. Sürekli inip çıkan bir tahterevalli gibi dengede kalmak için ayarlamalar yapmalıyız. Karşılıklı biçimde havada yükselip inerken eğlenmeyi unutmayın. 
  • 26 Mayısa kadar Jüpiter boğa burcunda; kaynaklarımızı yönetmede, elimizdekileri fırsata çevirmede şanslıyız. Maddi kaynaklarımızı doğru ve verimli kullanmada etkin olabiliriz. Toprak, gayrimenkul piyasası değerlenmeye devam edecek.  Yılın kalan yarısında ikizlere geçtiğinde; bilgi toplamak, yaymak, öğrenmek, paylaşmak, yolculuklara çıkmak konularında fırsatlar yakalayacağız. Bilgi birikimimizi kazanca dönüştürebiliriz. Yeni meraklar, eğitimler, deneyimler sayesinde vizyonumuzu genişletebiliriz.

Mutlu Yıllar diliyorum