2017 Yılında Akrep Burcunu Bekleyenler

500 476 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2017 yılında Akrep burçları hem kendilerini hem de ilişkilerini geliştirme yönünde fırsatlar yaratabilirler. Alışkanlıklarını kırmaya, kendilerini ifade ediş tarzlarını değiştirmeye bakmalılar. Daha çok iç seslerine kulak vermeliler. Özellikle 26 şubatta balık burcunda yaşanacak tutulmayı, yaşamınızda ve kendinizde görmek istemediğiniz şeyleri bırakmak için kullanın, yenilenmeye bakın.

10 Mart – 21 Nisan tarihleri arasında Mars gezegeni karşıt burcunuz boğada olacak. Bu gezegen savaşmanın, arzuları gerçekleştirmenin, zorluklarla baş etmenin gezegenidir. Bu aylarda hedeflerinizi elde etmek için kendinizi ortaya koymaya bakmalısınız. Fakat bunu yaparken soğukkanlı hareket etmeniz, planlı ve sabırlı olmanız gerektiğini hatırlayın lütfen. Çünkü aynı dönemde Merkür ve Venüs gezegenleri retro olacaklar. İş ve yakın çevrenizde gelişen olaylar ile iç dünyanız arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz. Hızlı hareket etmenizi, gecikmelere ve değişen koşullara uyum sağlamanızı isteyen bir atmosferin varlığı sizi strese sokabilir. Enerjinizi iş yaşamına dair planlarınızı gerçekleştirirken, ilişkilerinizi yönetirken etkin ve doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz. Başkalarından kaynaklı gecikmeler, hızınızı kesen yarım kalmış işler söz konusu olabilir. Bu nedenle esnemeye, dış dünyada olan bitene karşı toleransınızı artırmaya, zihninizi yeni olasılıklara açmaya çalışın. 16 Mayıs – 5 Temmuz günleri arasında ise, bahsettiğim tüm bu konularda pozitif yönde ilerlemeniz çok daha olası. Sizi geliştirecek fırsatlar diğerleriyle birlikte yol almaktan, doğru şekilde pazarlık etmekten, güçleri birleştirmekten geçiyor olacak. Başkalarının alanına, özel yaşamına, sınırlarına saygı duymak özen göstermek bu dönemin anahtar kelimesi! Ayrıca bu dönem, yeni ilişkilerin başlaması da mümkün.

2017 Yılında gerçekleşecek olan Ay ve Güneş tutulmaları, yaşamınıza daha çok sahip çıkmanız ve bu doğrultuda harekete geçmeniz yönünde size güçlü bir çağrı yapıyor olacak. 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos haftaları bu açıdan dikkat çeken tarihler. Biraz konfor alanınızdan çıkıp harekete geçerseniz; bir şeyleri olur hale getirmek, üretmek, kalıcı sağlam yapılar işler ilişkiler kurmak için yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.

2017 yılı genelinde Pluton’dan aldığınız destekleyici açılar, hayatınızda size yararlı olan ve olmayan arasındaki ayrımı yapmanızı kolaylaştıracak. Çıkacak olan problemleri aşmak, var olan şartları değiştirmek, belli bir konuya odaklanmak özellikle 9-11 Kasım tarihleri arasında doğmuş bir akrep iseniz daha kolay olacaktır. 2017 yılında sizi destekleyen bir başka gezegen ise Neptün. Bu gezegen katı ve artık işlemeyen işlerin fikirlerin ilişkilerin bağların… çözülmesine yardım eder. Tahmin ediyorum ki 2-6 Kasım doğumlu akrepler, bahsettiğim bu temaları yeni yılda en çok tecrübe edecek olanlar. Bu destekleyici açı, Vizyoner ve sağduyulu olmanız yönünde katkı sağlar. Yaratıcılık esin ilham katar. Olayların iç yüzünü manevi tarafını arka planını anlamanıza yardımcı olur. Bu iki güçlü desteği arkanıza alarak daha sağlam işler, başkalarının da işine yarayan, kazanç ve fayda sağlayan projeler geliştirmeniz mümkün. 

Yılın son üç ayı ise, Mars, Merkür, Venüs, Jüpiter peş peşe burcunuza uğrayacaklar. “Sanki yılın ilk 9 ayını, bu döneme hazırlık yapmak için yaşamışım” diyebilirsiniz. Işığınızı, kendi doğanıza ritminize enerjinize uygun halde yansıtmak, öne çıkmak için rahatça kullanabilirsiniz. İş ve ilişkilerinizde birlikte yol almak, derin ve güçlü bağlar kurmak, ortak finansal işleri yoluna koymak, ortak bir paydada bir araya gelmek için uygun zamanlar. Uzun süreli ve tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu dönemde hayatınızda problem veya kriz yaratan olaylar var ise, onların üstesinden gelebilir ve savaştan güçlenmiş bir şekilde çıkabilirsiniz..

2017 senesinin gönlünüzce geçmesini dilerim.