2017 Yılında Yengeç Burcunu Bekleyenler

500 465 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2017 yılında Yengeç burçları daha çok iç seslerine sezgilerine kulak vermeliler. Onlara yeni deneyim ve gelişim imkanı sunan olayları değerlendirebilmek için, kalın kabuklarından sıyrılmaya bakmalılar. Özellikle 26 şubatta balık burcunda yaşanacak tutulmayı, yaşamınızda ve kendinizde görmek istemediğiniz şeyleri bırakmak için kullanın, yenilenmeye bakın.

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs 2017 yılı içinde oldukça uzun bir süre 3 Şubat-3 Nisan ile 28 Nisan-6 Haziran ayları boyunca koç burcunda. Venüs burada dışa dönük atılgan ve dinamik bir enerji yayar. Sosyal açıdan dışa açılmak, yenilenmek, tazelenmek için güzel zamanlar. Yaşamınıza yeni dostlar, sevgililer, işe yönelik ortaklıklar teklifler gelebileceği gibi bir süredir yaşamınızda olan tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz yenilenebilir. Mart-Nisan ayı genelinde ise Merkür ve Venüs retro olacağından, soğukkanlı hareket etmeniz, planlı ve sabırlı olmanız gerektiğini hatırlayın lütfen. Gözardı edilmiş sorunlar gün yüzüne çıkabilir. İş ve yakın çevrenizde gelişen olaylar ile iç dünyanız arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz. Hızlı hareket etmenizi, gecikmelere ve değişen koşullara uyum sağlamanızı isteyen bir atmosferin varlığı sizi strese sokabilir. 4 Haziran – 20 Temmuz günleri arasında ise, bahsettiğim tüm bu konularda pozitif yönde ilerlemeniz çok daha olası. Ayrıca bu dönem, yeni ilişkilerin başlaması da mümkün.

2017 Yılında gerçekleşecek olan Ay ve Güneş tutulmaları, yaşamınıza daha çok sahip çıkmanız ve bu doğrultuda harekete geçmeniz yönünde size güçlü bir çağrı yapıyor olacak. Sizi daha çok öne çıkaran, enerjinizi artıran, yeni çevreler uğraşlar seyahatler vasıtasıyla bağlantılar kurarak kazançlı çıkabilirsiniz. Tecrübelerinizi birikiminizi aktarabileceğiniz yeni gruplar çevreler iş olanakları elde edebilirsiniz. Bu açıdan 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos haftası size yeni kapılar açacak gibi görünüyor. 

2017 yılı genelinde Pluton’dan ve Uranüs’ten zorlayıcı açılar alacaksınız. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanabilmek için “sembolik olarak” bodrum katına inmeniz ve ışığı yakmanız gerekiyor. Geçmişten getirdiğiniz, belki bildiğiniz ama yüzleşmekten çatışmaktan kaçındığınız şeyler ne ise onları tam karşınıza alıp hesaplaşmayı tamamlamalısınız. Bu sayede hayatınızda size yararlı olan ve olmayan arasındaki ayrımı yapmanızı kolaylaşacak. Çıkacak olan problemleri aşmak, var olan şartları değiştirmek, belli bir konuya odaklanmanız mümkün. özellikle 7-10 temmuz tarihleri ile 12-19 temmuz arasında doğmuş bir yengeç iseniz. 

2017 yılında sizi en çok destekleyen gezegen ise Neptün. Bu gezegen katı ve artık işlemeyen işlerin fikirlerin ilişkilerin bağların… çözülmesine yardım eder. Tahmin ediyorum ki 2-6 temmuz doğumlu yengeçler, bahsettiğim bu temaları yeni yılda en çok tecrübe edecek olanlar. Bu destekleyici açı, Vizyoner ve sağduyulu olmanız yönünde katkı sağlar. Yaratıcılık esin ilham katar. Olayların iç yüzünü manevi tarafını arka planını anlamanıza yardımcı olur. 

Yılın son üç ayı ise, Mars, Merkür, Venüs, Jüpiter peş peşe size destek verecekler. Işığınızı, kendi doğanıza ritminize enerjinize uygun halde yansıtmak, öne çıkmak için daha iyi kullanabilirsiniz. İş ve ilişkilerinizde birlikte yol almak, derin ve güçlü bağlar kurmak, ortak finansal işleri yoluna koymak, ortak bir paydada bir araya gelmek için uygun zamanlar. Uzun süreli ve tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu dönemde hayatınızda problem veya kriz yaratan olaylar var ise, onların üstesinden gelebilir ve savaştan güçlenmiş bir şekilde çıkabilirsiniz..

2017 senesinin gönlünüzce geçmesini dilerim.