2017 Yılında Oğlak Burcunu Bekleyenler

500 354 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2017 yılında Oğlaklar geleceğe dönük hedeflerini, yol haritalarını, prensip ve ilkelerini gözden geçirmeye bakmalılar. İş ve yakın çevrenizde gelişen olaylar ile iç dünyanız arasındaki köprüleri doğru kurmak, yeni yılın anahtar kelimesi!

2017 yılı genelinde Satürn’ün Yay burcundaki yerleşimi nedeniyle; düşünceleriniz, inançlarınız, hayata bakışınız yönünde daha esnek ve yenilikçi olmaya bakmalısınız. Özellikle yeni yıla burcunuzdaki Merkür retrosu ile girmenin  size mesajı bu. Var olan planları revize et, alternatifler yarat, kuralları esnet ya da yeniden yarat! Yıl içinde yurt dışı bağlantılar, uzaklarda yaşamak, yabancılarla bağlantılı gelişen iş ve ilişkiler, ithalat-ihracat işleri, akademik-eğitsel çalışmalar, yüksek öğrenim olanakları, basın-medya-yayıncılık işleri, kişisel gelişim çalışmaları… konularında kendinizi geliştirmeniz mümkün. Kendinizi yeni olasılıklara ufuklara açmanızı tavsiye ederim. Bu alandaki uğraşlar kariyer yaşamınızın gelişimine pozitif yönde katkı sağlayabilir. Fırsatları ve büyümeyi anlatan Jüpiter 10 Ekime kadar Terazi burcunda olacak. Yıl içinde ilişkiler ortaklıklar işbirlikleri yönünde fırsatlar söz konusu. Ortaklı işlere, sanat-estetik konularına, hukuksal işlere daha fazla odaklanabilirsiniz. 

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs 2017 yılı içinde oldukça uzun bir süre 3 Şubat-3 Nisan ile 28 Nisan-6 Haziran ayları boyunca koç burcunda. Venüs burada dışa dönük atılgan ve dinamik bir enerji yayar. Sosyal açıdan dışa açılmak, yenilenmek, tazelenmek için güzel zamanlar. Yaşamınıza yeni dostlar, sevgililer, işe yönelik ortaklıklar teklifler gelebileceği gibi bir süredir yaşamınızda olan tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz yenilenebilir. Mart-Nisan ayı genelinde ise Merkür ve Venüs retro olacağından, soğukkanlı hareket etmeniz, planlı ve sabırlı olmanız gerektiğini hatırlayın lütfen. Gözardı edilmiş sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Hızlı hareket etmenizi, gecikmelere ve değişen koşullara uyum sağlamanızı isteyen bir atmosferin varlığı sizi strese sokabilir. Mayısın ikinci haftasından sonra işler daha kolay akmaya başlayacaktır.

2017 Yılında gerçekleşecek olan Ay ve Güneş tutulmaları, yaşamınıza daha çok sahip çıkmanız ve bu doğrultuda harekete geçmeniz yönünde size güçlü bir çağrı yapıyor olacak. Sizi daha çok öne çıkaran, enerjinizi artıran, yeni çevreler uğraşlar seyahatler vasıtasıyla bağlantılar kurarak kazançlı çıkabilirsiniz. Tecrübelerinizi birikiminizi aktarabileceğiniz yeni gruplar çevreler iş olanakları elde edebilirsiniz. Bu açıdan 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos haftası size yeni kapılar açacak gibi görünüyor. 

2017 yılı genelinde Pluton’dan ve Uranüs’ten zorlayıcı açılar alacaksınız. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanabilmek için “sembolik olarak” bodrum katına inmeniz ve ışığı yakmanız gerekiyor. Geçmişten getirdiğiniz, belki bildiğiniz ama yüzleşmekten çatışmaktan kaçındığınız şeyler ne ise onları tam karşınıza alıp hesaplaşmayı tamamlamalısınız. Bu sayede hayatınızda size yararlı olan ve olmayan arasındaki ayrımı yapmanızı kolaylaşacak. Çıkacak olan problemleri aşmak, var olan şartları değiştirmek, belli bir konuya odaklanmanız mümkün. Özellikle 6-9 ocak tarihleri ile 11-18 ocak arasında doğmuş bir oğlak iseniz. 

2017 yılında sizi destekleyen gezegen ise Neptün. Bu gezegen katı ve artık işlemeyen işlerin fikirlerin ilişkilerin… çözülmesine yardım eder. Vizyoner ve sağduyulu olmanız yönünde katkı sağlar. Yaratıcılık esin ilham katar. Olayların iç yüzünü manevi tarafını arka planını anlamanıza yardımcı olur. Yılın son üç ayı ise, Mars, Merkür, Venüs, Jüpiter peş peşe size destek verecekler. Işığınızı, kendi doğanıza ritminize enerjinize uygun halde yansıtmak, öne çıkmak için daha iyi kullanabilirsiniz. İş ve ilişkilerinizde birlikte yol almak, derin ve güçlü bağlar kurmak, ortak finansal işleri yoluna koymak, ortak bir paydada bir araya gelmek için uygun zamanlar. Uzun süreli ve tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu dönemde hayatınızda problem veya kriz yaratan olaylar var ise, onların üstesinden gelebilir ve savaştan güçlenmiş bir şekilde çıkabilirsiniz..

2017 senesinin gönlünüzce geçmesini dilerim.