2018 Yılında Başak Burcu

2018 Yılında Başak Burcu

1024 625 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA BAŞAK BURCU

Çalışan üreten hep bir değer fayda üretme peşinde koşan bir Başak burcu iseniz veya yükseleniniz başak ise, bu sene kendinize çok şey katabilirsiniz

Verimli olmayı, bir beceri sahibi olmayı, özel hayatıyla değil işiyle önde olmayı seven bu burç hayatta arzuladığı bir alanda uzmanlaşma-ustalaşma şansını bu sene yakalayabilir. Yıl boyunca hem Jüpiter hem de Satürn bu açıdan size destek olacaklar. Aslında sizde var olan potansiyeli keşfetmenizi sağlayacaklar. Fakat genelde hızla akan bir hayat temposunda bunu kolay fark edemeyiz. İnsan genelde bir şeyler ters gidince, yoğunluk azalıp kendiyle yalnız kalmaya başlayınca içine dönüp sorgulamaya başlar. Bu yılki Ay ve Güneş tutulmalarını bu bakış açısıyla olumluya çevirebilirsiniz. Şubat ve Ağustos aylarında hayat önünüze engeller çıkardığında, bir şeyleri olduramadığınızda paniğe kapılmayan. Sonrasında mutlaka daha iyi bir şey sizi bekliyordur, son tarihi geçmiş bir yiyecekte olduğu gibi zamanı dolmuş-bitmiş hiçbir şey size fayda sağlamaz. 

Bu yıl belli bir konuya hatta birden fazla alana odaklanıp derinleşmeniz mümkün. Eğitim almak, yarım kalmış bir eğitim ya da çalışmayı tamamlamak, uzaktan eğitim almak-vermek, biriktirdiğiniz şeyleri diğerleri ile paylaşmak-aktarmak, düşünce ve tasarımlarınız ile daha geniş alanlara yayılmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Ocak ayında bu konularda daha aktif ve girişken olmaya bakın. Mayıs ayında, Ekim-Kasım-Aralık aylarında yeni iş bağlantıları anlaşmalar kurabilirsiniz.

Yapılanmayı temel atmayı kalıcılığı anlatan Satürn bu yıl oğlak burcunda. Yaparken keyif aldığınız bir uğraşınızı ya da odaklansam aslında ben bu işi kotarırım yeteneğim var dediğiniz şeyleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Sanatın herhangi bir alanında, eğlence-oyun-çocuklar ile ilgili bir alanda bir beceriniz veya işiniz varsa bu sene özellikle yılın ilk altı ayında üzerine düşün. Sabır gayret ve emek ile ortaya çok güzel şeyler çıkarabilirsiniz. 

Aşk yaşamında ise, daha çok sabır ve emek teması öne çıkıyor. Daha çok ayakları yere sağlam basan, güven katan bir ilişki arayışında olabilirsiniz. Bu nedenle daha seçici olmanız mümkün. Size yük olan, alma-verme dengesini yitirdiğiniz sorunlu giden ilişkiniz varsa bu sene sonlanabilir. Özellikle 17 Mart-16 Mayıs tarihleri ilişkiler açısından oldukça dikkat çeken günler. Seviyorsam öyleyse gayret göstermeliyim, sabretmeliyim diyebilirsiniz, sevdiğiniz uzağa gidebilir, aranıza mesafeler engeller girebilir..bu tarihlerde bu konulara odaklanabilirsiniz. Aynı tarihlerde çocuk sahibi olma teması aklınızı bolca meşgul edebilir.

16 Mayıs-Kasım tarihlerinde yani yaklaşık 5 ay boyunca, gündelik ve iş yaşamınızda bolca koşturacaksınız. Yapılacak tamamlanacak geliştirilecek çok sayıda işiniz olacak. İş değiştirme-geliştirme, taşınma, tamirat gb işlerle ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı etkileyecek kesin kararları 27 Ağustostan önce almayın. Yine bu dönem sağlığınıza beslenmenize özen gösterin. 

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere.