2018 Yılında Akrep Burcu

2018 Yılında Akrep Burcu

800 533 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA AKREP BURCU

Öngöremediğim şeyi yönetemem o halde süprizleri de pek sevmem diyen bir Akrep iseniz ya da yükselen burcunuz akrep ise, bu yıl tutumunuzu değiştirmeye bakın. Akrep burcu hayata ve diğerlerine karşı güçlü ve sağlam durmak ister, yenilen yalpalayan güçsüz biri olarak görünmek istemez. Bu nedenle tüm olasılıkları hesaplayarak ilerlemeye çalışır, kontrollü gider. Fakat 2018 de bu bakış açısını yenilemelisiniz. 

Fırsatlar getiren ve şans gezegeni olarak bilinen Jüpiter bu yıl burcunuzda olacak, Satürn de iletişim ve eğitim konularında size destek verecek. O nedenle bu yıl kendinizi geliştirmeye yenilemeye bakmalısınız. Proje ve fikirlerinizi sağlamlaştıracak ilişkiler bağlantılar kurmaya bakın. Yeni çevrelere girin, seyahatlere çıkın. Özellikle 17 Mart-16 Mayıs tarihleri eğitim almak-vermek, diyalog halinde olmak, sosyal medya gb iletişim araçlarını daha çok kullanmak size yeni kapılar açabilir. Tasarlayın, yazın çizin, konuşun paylaşın, araştırın zihinsel ve fiziksel olarak aktif olun. Bu yıl sağlam fikirler üretebilir, iş yaşamınıza olumlu bir yön verebilirsiniz. Küçük adımlar büyük gelişmelere vesile olabilir, daha büyük düşünmelisiniz.

Marsın kova burcunda olacağı ve geri gideceği 16Mayıs-16Kasım tarihleri arasında (yaklaşık 5 ay) özel yaşamınızda bolca hareketlilik var. Yaşadığınız yerde mutlu değilseniz, aile içi ilişkilerde hoşnut olmadığınız şeyler var ise, geçmişte halletmediğiniz meseleler içinizi kemiriyorsa bu meseleler ile yüzleşebilirsiniz. Hayatınızla ilgili kesin kararları 27 Ağustostan önce almayın.

Yine Güneş ve Ay tutulmaları, iş ve ev yaşamınızda önemli değişimlerin olacağını gösteriyor. Taşınmak, iş değiştirmek, evlenmek, boşanmak, terfi almak, sektör değiştirmek gibi önemli gelişmeleri yıl içinde özellikle Şubat, Temmuz ve Ağustos aylarında yaşayabilirsiniz. Özellikle de Neptün balık, Uranüs boğa ve Jüpiter akrep burcu kombinasyonu bu yıl akışta kalmanın size fırsatlar sunacağına işaret ediyor. Beklenmedik bir aşk, bebek, iş-ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere.