2018 Yılında Yay Burcu

2018 Yılında Yay Burcu

1024 676 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA YAY BURCU

2018 YILINDA YAY BURCUZor geçen son 3 yıla rağmen, hayata geniş ve aydınlık bir pencereden bakabilen özgür ruhlu bir Yay iseniz ya da Yükselen burcunuz Yay ise, yeni yılda hep yolda olacaksınız. Fiziksel olarak bu her zaman pek mümkün olmasa da düşüncelerimiz engel tanımaz değil mi?

31Ocak, 16Şubat, 13-27Temmuz, 11Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları içinde bulunduğunuz gündelik meselelerden, işlerden, ilişkilerden sıyrılıp biraz uzaklara açılmanız yönünde size yeni kapılar aralayacaklar. Bakış açınızı, bilgi düzeyinizi genişletecek, daha çok insana daha çok bilgiye ulaşıp aktarmanızı sağlayacak iş modelleri üzerinde odaklanabilirsiniz. Yarım kalmış eğitimleri tamamlamak, cesaret edemediğiniz konuşmaları yapmak, yolculuklara çıkmak için verimli bir yıl. Yine Marsın retro olacağı ve uzun süre kalacağı kova burcu yolculuğu sizi bu alanda yakalayacak. 16Mayıs-16Kasım tarihleri arasında (yaklaşık 5 ay) bolca hareketlilik var. Enerjinizin artığı, risk aldığınız, yeni uğraşlar-fikirler-anlaşmalar denemek, yeni insanlarla tanışmak güdüsünün arttığı bu tarihlerde geleceğinizi etkileyecek kesin kararları 27 Ağustostan önce almayın.

Sosyal medya, basın, yayıncılık, eğitim, yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı işlere konulara odaklanmanızı tavsiye ederim. Siz de bu meseleleri elle tutulur bir projeye geçirecek potansiyel mevcut. Kaynak arayışında olacağınız bir yıl içinde olacaksınız. Özellikle 17 Mart-16Mayıs tarihlerinde bütçe mi  nasıl yönetmeliyim, bu işi nasıl toparlarım, yürütürüm, kurarım, bu parayı nasıl değerlendiririm sorularıyla meşgul olacaksınız. Paranızı iyi yönetin, öngörülemez harcamalar için kenarda bir miktar saklayın.

Diğer taraftan, Uranüsün boğa burcunda Neptünün balıkta ve Jüpiterin akrepte oluşu yolunda gitmeyen, aslında olmayacak işlerin gün yüzüne çıkmasına vesile olacak. İş yaşamında beraber çalıştığınız insanlarla iş ve ilişkilerin çözülmesine, tıkanmasına şahit olabilirsiniz. Almak istediğiniz evi alıp, taşınmak istediğiniz yere geçmekte zorlanabilirsiniz. Aslında hayatın getirdiği aksilikler sayesinde yanlış yerde çok zaman kaybetmemiş olacaksınız. Ama diğer taraftan her insan güvende hissettiği kontrolünde giden bir yaşam arzu eder. Belki gerçekte önemli olan, neyi ne kadar kontrol edebilirim? sorusuna verdiğiniz yanıt. Önemli olan denemek yolda olmak hayatı yaşamak ve bunu sürdürebilmektir.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere