2018 Yılında Oğlak Burcu

2018 Yılında Oğlak Burcu

628 314 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA OĞLAK BURCU

Hayat hiç de kolay değil, çalışmak yarını güvenceye almak lazım diyen bir Oğlak iseniz ya da Yükselen burcunuz Oğlak ise, gözünüz aydın bir dünya iş sizi bekliyor.

Yılın ana teması özel yaşamınız olacak. Yaşamdan ve kendinizden ne bekliyorsunuz ve bunları elde etmek için bugüne kadar neler yaptınız? Satürn’ün burcunuza geçişiyle birlikte önümüzdeki 3 yıl boyunca meseleniz hep bu olacak. İş ve yuva kurmak, kendi yolunu bulmak, artık taşıyamadığınız sizi beslemeyen bağları sonlandırmak, yolunda gitmeyen meselelerden size ait olmayan yük ve sorumluluklardan uzaklaşmak için mesai harcayacaksınız. Biliyorum bunlar büyük laflar ve hayata geçirmesi de zor. Fakat insanın kendi hayatını inşa etmesi bunun için emek ve çaba harcaması kadar keyif ve öz güven veren başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Ocak ayı ile birlikte bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Özellikle 17 Mart-16Mayıs tarihleri bu meselelere odaklandığınız günler olacak.  

Yıl boyunca asıl meseleniz kendiniz olsa da yolunuzu açan tema ise işbirliği içinde olmak! Size iş bağlantıları katacak, yeni insanlarla tanışmanıza vesile olacak topluluklar etkinlikler içinde olmaya özen gösterin. Dernek vakıf çalışmaları şirket içi grup etkinlikleri arkadaş grupları içinde daha çok yer alın. Başkalarının fikirleri, kaynakları, imkanları yolunuzu açacak yeni olasılıklar sunabilir. Yıl içinde biraz esnemeye; acaba mı? olabilir mi? demeyi öğrenmeniz şart, kendinizi yenilemeye bakmalısınız.

Parasal alanda ise, ödemeler dengenizi yönetmek varlıklarınızı daha iyi değerlendirmek için kredi almanız mümkün. Ya da var olan maddi sıkıntıları yönetmek için başkalarından destek isteyebilirsiniz. Bekleyen tahsilatlar çözülmemiş krizler alacak işleri 31Ocak, 16Şubat, 13-27Temmuz, 11Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmalarıyla birlikte çözülmeye başlayacak. Yine Marsın retro olacağı ve uzun süre kalacağı kova burcu yolculuğu sizi parasal alanda yakalayacak. 16Mayıs-16Kasım tarihleri arasında (yaklaşık 5 ay) bolca hareketlilik var. Enerjinizin artığı, risk aldığınız, yeni uğraşlar-fikirler-anlaşmalar denemek, harcamalar yapmak, yeni insanlarla tanışmak güdüsünün arttığı bu tarihlerde geleceğinizi etkileyecek kesin kararları 27 Ağustostan önce almayın.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere