2018 Yılında Kova Burcu

2018 Yılında Kova Burcu

1024 683 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA KOVA BURCU

Olaylara ve kendinize 3 metre mesafeden bakmayı alışkanlık edinmiş tipik bir Kova burcuysanız ya da Yükselen burcunuz Kova ise; yeni yıl da duygularınızı daha fazla paylaşmayı denemelisiniz. 2018 sizden biraz daha tutkulu içten ve açık olmanızı bekliyor.

Ay ve Güneş tutulmalarının gerçekleştiği burçlar, bizlere hangi temalara gitmemiz hangi özelliklerimizi harekete geçirmemiz gerektiği yönünde ipuçları verirler. Sizin tam zıt burcunuz olan Aslan doğasında düşünmeye hissetmeye bu yönde davranışlar göstermeye bakmalısınız. Yani olayları dışarıdan izlemeyin, aslında doğrusu adaletlisi bu deyip uzakta durmayın. İhtiyacınız olan içinizden gelen şey nedir? neyi arzu ediyorsunuz? hangi konularda risk almaya ihtiyacınız var? hayatta neleri erteleyip duruyorsunuz? tüm bu sorulara odaklanmak size iyi gelecek ve yeni kapılar açacak. Özellikle ikili ilişkilerde, ortaklı işlerde, eşiniz sevdiğinizle olan ilişkilerde karşı taraftan gelecek çok sayıda fayda var. Şubat ve Ağustos aylarında diğerleriyle birlikte hareket etmeye, onların eleştirilerini teklif ve önerilerini değerlendirmeye bakın. Bu yıl birlikten kuvvet doğar sözü sizin sloganınız olsun.

Jüpiterin Akrep burcunda oluşu, iş ve kariyer değişiklikleri konusunda, evlilik ve uzun süreli ilişki/ortaklık kurma yönünde destek sağlarken, Satürnün oğlakta oluşu zaman zaman sizi yavaşlatacaktır. Tam oldu bu iş derken gecikme ve ertelemeler, talihsiz aksaklıklar size zaman kaybettirebilir. Bu yüzden bir yandan elinizden geleni yaparken bir yandan da hayatın akışına karşı sabırlı olmaya bakın. Özellikle Ocak ayında, 17 Mart-16Mayıs tarihlerinde yaşamınız ağır aksak stresli gidebilir. 

Marsın retro olacağı ve uzun süre kalacağı kova burcu yolculuğu sizi bir yandan yeni adımlar atmak harekete geçmek konusunda itelerken bir taraftan da fren yaptıracak. 16Mayıs-16Kasım tarihleri arasında (yaklaşık 5 ay) özel ve iş yaşamınızda bolca hareketlilik var. Enerjinizin artığı, risk aldığınız, yeni uğraşlar-fikirler-anlaşmalar denemek, harcamalar yapmak, yeni insanlarla tanışmak güdüsünün arttığı bu tarihlerde geleceğinizi etkileyecek kesin kararları 11 Eylülden önce almayın. Sağlığınıza özen gösterin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere