2018 Yılında Aslan Burcu

2018 Yılında Aslan Burcu

490 280 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA ASLAN BURCU

Aslan burcu iseniz ya da yükselen burcunuz Aslan ise bu sene asıl meseleniz özel yaşamınız olacak. İkili ilişkilerinizde ortaklı işlerinizde varsa sorunları anlaşmazlıkları çözmek için bu seneyi değerlendirin. Marsın retro olacağı ve uzun süre kalacağı kova burcu yolculuğu sizi özel ve iş ilişkileri alanında yakalayacak. 16Mayıs-16Kasım tarihleri arasında (yaklaşık 5 ay) bolca hareketlilik var. İlişkilerde rekabet mücadele entrikalı işler-anlaşmalar içine çekilebilirsiniz. 

31Ocak, 16Şubat, 13-27Temmuz, 11Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ay ve güneş tutulmalarında başkalarından doğan yük ve sorumlulukları üzerinizden atmaya bakmalısınız. Çünkü mevsim yeni bir düzen ve yaşam şekli kurmanız yönünde sizi destekliyor olacak.

Kendi işiniz varsa onu oturtmak, büyütmek iyileştirmek için çalışabilirsiniz; eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız üstlenmeniz gereken yeni görev ve sorumluluklar çıkabilir. Özellikle 17 Mart-16Mayıs tarihlerinde taşınmak, iş değiştirmek, farklı bir çalışma sistemine geçmek, daha çok insanla birlikte çalışmak gb konular önem kazanabilir. Bu tarihte sağlığınıza beslenme ve uykunuza ekstra özen gösterin. Alışkanlıklarını değiştirmek, diyete başlamak için uygun bir zaman olabilir.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere