İkizler Burcunda Dolunay, 23 Kasım 2018

İkizler Burcunda Dolunay, 23 Kasım 2018

492 1024 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY, 23 KASIM 2018

23 Kasım cuma sabahı saat 8:39’da ikizler burcunda bir dolunay gerçekleşti. Bu burç merağı ve öğrenme aşkı, hareketli-yerinde duramayan yapısı, tatlı dili, esprileri, çok konuşup az dinlemesi, çok yönlülüğü ve de kararsız doğası ile ün salmıştır. Eğer yakınınızda çok bilen biri varsa o muhtemelen ikizler burcudur. Dolunay enerjisi öyle güçlü ki yazım dilime vurdu bile 🙂 Bu akşam eğer bulutlar izin verirse dolunayı yüzünüzde bir gülümse ile izleyin, derim. Gökyüzü esneyip rahatlamamızı istiyor, özellikle zihinsel açıdan. Bir mesele zihninizde ne kadar çok yer tutarsa yeni olasılıklara, alternatif çözümlere, yeniye açık olmak bir o kadar da zor olur, öyle değil mi?

Dolunay haftasında yol almak, ilerlemek, bir adım daha büyümek, yeni şeyler keşfetmek ve fırsatı yakalamak için neye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Aslında kasım ve aralık ayı boyunca evren bizi kişisel bir gelişime ve maceraya davet ediyor. Hadi keşfet, öğren, yola çık, deneyimle… yay ve ikizler burcu doğum haritanızda nerede ise, hangi evinizde yer alıyorsa o konularda bir davet almış ya da alacak olabilirsiniz. Bir yandan kararsız, bir yandan istekli biraz da geçmiş tecrübelerden kaynaklı bir ön yargı içinde sıkışıp kalmış olmanız kuvvetli muhtemel. 

Dolunaylarda, Ay ve Güneş karşı karşıya geldiklerinden, içinde bulunduğunuz anın atmosferi birden değişir. Bugünlerde biraz gerilim, stres hissetmek çok doğaldır. Özellikle de ikizlerin doğası gereği tez canlılık, dinlemeden veya tam anlamadan konuşmak, eksik-hatalı bilgi ile karar vermek düşebileceğimiz tuzaklardan bazıları. Merkür yay burcunda geriye giderken, Güneş ve Jüpiter aynı burçta kavuşurken aşırı beklenti veya aşırı bir iyimserlik hali içinde olabiliriz. Uzaklar çok yakın, yakınlar uzakmış gibi görünebilir. Yani ortada haddinden fazla pembe bir tablo yaratmaya uygun bir gökyüzü var. Bu fazla öz güven ve iyimserlik hali prestij kaybına neden olabilir. Hatalı kararlar kayıplara yol açabilir. 

Daha önce üzerinde düşündüğünüz, kafa yorduğunuz ama net karar veremediğiniz konularda bugünlerde harekete geçin. Arayış ve keşif halinde olun. Sezgileriniz, aklınız açık olsun. Bilgi toplayın, seyahat fırsatlarına, eğitsel uğraşlara açık olun. Ön yargılı değil açık fikirli olmak bize kazandırır. 26 Kasım-1 Aralık haftası bu açıdan hem çok kıymetli hem de tehlikeli. 

Güzel haberler aldığınız aydınlık bir dolunay diliyorum sizlere

Aylin İleri
Danışman Astrolog