Jüpiter Pluto Karesi ile İnançların Dönüşümü

514 300 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

20-27 Kasım günlerinde yani hafta boyunca; Jüpiter ve Pluto gezegenleri gökyüzünde stresli bir atmosfer içinde olacaklar. Bu iki gezegenin açıları inançlarımızın dönüştüğü adeta yeni bir form aldığı dönemlere işaret eder.
Bu iki gezegen birbirleriyle temas ettiğinde prensiplerimizin, bize göre doğru ve yanlışlarımızın, değerlerimizin, inandığımız şeylerin dönüştüğü sorgulandığı olaylar yaşarız. Bu iki gezegen Terazi ve Oğlak burçlarında olduklarından; yakın ilişkiler, işbirlikleri-ortaklıklar, iş yaşamına ait değer ve kurallarımız, para kazanma ve değerlendirme yöntem ve ilkelerimiz üzerinden tecrübeler yaşamamız mümkün. Ayrıca politik açıdan pazarlık konusu olan şeyler, kanunlar-yasalar, devlete ait konular da gündemde yer alacaktır.  Ahlaki ve vicdanı değerlerin, dinin, kanunların; en temel dürtülerimizin, kimseye söylemediğimiz belki kendimizin bile farkında olmadığımız arzularımızın gün yüzüne çıkıp iç dünyamızda çatışma yarattığı dönemlere işaret eder böyle zamanlar. Belki büyümek, öne çıkmak, ilerlemek, güç kazanmak, daha çok para kazanmak, maddi fırsatlardan faydalanmak adına yanlış tercihler yapmışsınızdır… şuan ki değerleriniz geçmişte yaptığınız tercihleriniz ile uyuşmuyor veya çatışıyor olabilir… şimdi bunları fark etme ve düzeltme zamanı!

Bu etkileşime daha geniş bir çerçeveden bakarsak; sürecin 11 Aralık 2007 de başladığını, 2013-2014 yıllarında kendini iyice gösterdiğini, şimdiyse kendini tamamlama eleme bitme yolunda ilerlediğini söylemek mümkün.
Eğer zamana uygun hareket etmek de direnenlerden olmayı seçerseniz; kendi doğrularını dayatan, yakın çevresini kendi değerleri doğrultusunda baskı ve kontrol altına almaya çalışan, kaynaklarını çarçur eden, içgüdülerine hakim olmayan ve bu nedenle zorluklar yaşayan çağın gerisinde kalanlar kulübüne katılabilirsiniz. Bu etkileşim; 30 Mart ve 4 Ağustos 2017 tarihlerinde yeniden kendini gösterecek…

Kişisel yaşamınızda böyle bir temanın ortaya çıkması için Güneşinize ve diğer gezegenlerinize Jüpiter-Pluto’nun temas etmesi gerekir. Bunu öğrenmek için Astroloji danışmanlığı almalısınız. Genel olarak diyebiliriz ki 3-4-5-6-7 doğumlu oğlaklar, 3-4-5-6-7 Nisan doğumlu koçlar, 5-6-7-8-9 Temmuz doğumlu yengeçler ve 6-7-8-9-10 Ekim doğumlu teraziler en çok etkilenecekler listesindeler…