2017 Yılında Başak Burcunu Bekleyenler

497 500 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

Başak burçları, 2017 ‘de emeklerinin karşılığını alacakları yeni bir döneme giriyorlar. Bu yılki güneş ve ay tutulmaları; sizi daha çok öne çıkaran, potansiyelinizi enerjinizi kullanabileceğiniz, yeni çevreler uğraşlar seyahatler vasıtasıyla sıra dışı bağlantılar kurarak kazançlı çıkabileceğiniz koşullar yaratabilir. Tecrübelerinizi birikiminizi aktarabileceğiniz yeni gruplar çevreler iş olanakları elde edebilirsiniz. Bu açıdan 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos haftası size yeni kapılar açacak gibi görünüyor. 

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs 2017 yılı içinde oldukça uzun bir süre 3 Şubat-3 Nisan ile 28 Nisan-6 Haziran ayları boyunca koç burcunda. Venüs burada dışa dönük atılgan ve dinamik bir enerji yayar. Sosyal açıdan dışa açılmak, yenilenmek, tazelenmek için güzel zamanlar. Yaşamınıza yeni dostlar, sevgililer, işe yönelik ortaklıklar teklifler gelebileceği gibi bir süredir yaşamınızda olan tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz yenilenebilir. Mart-Nisan ayı genelinde ise Merkür ve Venüs retro olacağından, soğukkanlı hareket etmeniz, planlı ve sabırlı olmanız gerektiğini hatırlayın lütfen. Gözardı edilmiş sorunlar gün yüzüne çıkabilir. O nedenle bahar aylarında bedeninizi ve zihninizi gevşetecek aktivitelere yer açın. Pazarlık gücünüzü artıracak, iletişim becerilerinizi güçlendirecek uğraşlara öncelik verin derim. 16 Mayıs – 5 Temmuz ila Eylül – Ekim aylarında, bahsettiğim tüm bu konularda pozitif yönde ilerlemeniz çok daha olası. 

2017 yılı genelinde Satürn’ün Yay burcundaki yerleşimi nedeniyle; düşünceleriniz, inançlarınız, hayata bakışınız yönünde daha esnek ve yenilikçi olmaya bakmalısınız. Yurt dışı bağlantılar, uzaklarda yaşamak, yabancılarla bağlantılı gelişen iş ve ilişkiler, ithalat-ihracat işleri, akademik-eğitsel çalışmalar, yüksek öğrenim olanakları, basın-medya-yayıncılık işleri, kişisel gelişim çalışmaları… konularında kendinizi geliştirmeniz mümkün. Bu gezegen burç bazında size stresli bir açı yaptığından; bu fırsatları yaratmak ve faydalanmak için sabırlı ve gerçekçi olmanız gerekiyor. Bu alandaki uğraşlar kariyer yaşamınızın gelişimine pozitif yönde katkı sağlayabilir. Özellikle 12-22 Eylül tarihleri arasında doğmuş bir başak burcu iseniz, 2017 yılı içinde, bu temaları güçlendirmek için adım atmaya, cesaretli olmaya bakmalısınız. 

Fırsatları ve büyümeyi anlatan Jüpiter 10 Ekimden sonra akrep burcunda olacak, burcunuza destek verecek. Yılın son üç ayında ilişkiler ortaklıklar işbirlikleri yönünde fırsatlar söz konusu. Ortaklı işlere, beraber yürütülen ve kazanç getiren projelere, hukuksal işlere daha fazla odaklanabilirsiniz. İş ve ilişkilerinizde birlikte yol almak, derin ve güçlü bağlar kurmak, ortak finansal işleri yoluna koymak, ortak bir paydada bir araya gelmek için uygun zamanlar. Bu dönemde hayatınızda problem veya kriz yaratan olaylar var ise, onların üstesinden gelebilir ve savaştan güçlenmiş bir şekilde çıkabilirsiniz.. 

2017 yılı genelinde Pluton’dan aldığınız destekleyici açılar, hayatınızda size yararlı olan ve olmayan arasındaki ayrımı yapmanızı kolaylaştıracak. Çıkacak olan problemleri aşmak, var olan şartları değiştirmek, belli bir konuya odaklanmak özellikle 8-11 eylül tarihleri arasında doğmuş bir başak iseniz daha kolay olacaktır.

2017 yılında sizi zorlayacak olan gezegen ise Neptün. Bu gezegen katı ve artık işlemeyen işlerin fikirlerin ilişkilerin… çözülmesine yardım eder. Vizyoner ve sağduyulu olmanız yönünde katkı sağlar. Yaratıcılık esin ilham katar. Olayların iç yüzünü manevi tarafını arka planını anlamanıza yardımcı olur. Özellikle 26 şubatta balık burcunda yaşanacak tutulmayı, yaşamınızda ve kendinizde görmek istemediğiniz şeyleri bırakmak için kullanın ve yenilenmeye bakın.

2017 senesinin gönlünüzce geçmesini dilerim.