2017 Yılında Koç Burcunu Bekleyenler

500 467 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2017 yılı Koç burçları için oldukça dinamik ve canlı geçeceğe benziyor! 28 Ocak-3 Mart tarihleri arasında Yeni başlangıçlar yapmak, isteklerinize odaklanmak ve bu doğrultuda ne yapabilirim? temasını düşünmek için harika bir dönem. Mars ve  Venüs bu tarihler arasında burcunuzda olacaklar. Bu gezegenler olayları hızlandıran bir etkiye sahiptirler, dikkatlerin üzerinizde olacağını söylemek mümkün. 3 Mart sonrasında ise ay boyunca, yaşamı biraz rölantiye alın, hızınızı kesin.Daha çok gözlemci olmaya bakın, aksayan işlere ilişkilere  odaklanın!

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs 2017 yılı içinde oldukça uzun bir süre burcunuzda olacak. Normal şartlarda bu gezegen bir burçta 24-27 gün kalır. Oysa bu sene 3 Şubat-3 Nisan ile 28 Nisan-6 Haziran günleri boyunca koç burcunda. Sosyal açıdan dışa açılmak, yenilenmek, tazelenmek için güzel zamanlar. Yaşamınıza yeni dostlar, sevgililer, işe yönelik ortaklıklar teklifler gelebileceği gibi bir süredir yaşamınızda olan tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz yenilenebilir. Gözardı edilmiş sorunlar gün yüzüne çıkabilir. İlişkilerinizde farkında olmadığınız gerçeklerle yüzleşerek ayrılık kararı da alabilirsiniz. Sosyal ve sanatsal konularda, ortaklı işlerde fayda sağlamanız da mümkün. Evliliğe, uzun süreli birlikteliklerin başlangıcına da işaret edebilir. Dolayısıyla bahar ayları koçlar için oldukça yoğun geçeceğe benziyor.

Bu yılki güneş ve ay tutulmaları burcunuzu destekleyici geliştirici yönde olacak. Sizi daha çok öne çıkaran, enerjinizi artıran, yeni çevreler uğraşlar seyahatler vasıtasıyla sıra dışı bağlantılar kurarak kazançlı çıkabilirsiniz. Tecrübelerinizi birikiminizi aktarabileceğiniz yeni gruplar çevreler iş olanakları elde edebilirsiniz. Bu açıdan 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos haftası size yeni kapılar açacak gibi görünüyor.

2017 yılı genelinde Satürn’ün Yay burcundaki yerleşimi nedeniyle; düşünceleriniz, inançlarınız, hayata bakışınız yönünde daha esnek ve yenilikçi olmaya bakmalısınız. Yurt dışı bağlantılar, uzaklarda yaşamak, yabancılarla bağlantılı gelişen iş ve ilişkiler, ithalat-ihracat işleri, akademik-eğitsel çalışmalar, yüksek öğrenim olanakları, basın-medya-yayıncılık işleri, kişisel gelişim çalışmaları… konularında kendinizi geliştirmeniz mümkün. Kendinizi yeni olasılıklara ufuklara açmanızı tavsiye ederim. Bu alandaki uğraşlar kariyer yaşamınızın gelişimine pozitif yönde katkı sağlayabilir. Özellikle 10-17 Nisan tarihleri arasında doğmuş bir koç burcu iseniz, 2017 yılı içinde, bu temaları güçlendirmek için adım atmaya, cesaretli olmaya bakmalısınız. Başka bir şehirden gelen iş teklifini kabul etmek, ertelenmiş eğitim planlarını devreye sokmak, farklı bir kültüre ait biriyle ilişki yaşamak, yurt dışında yaşamak, bakış açınızı değiştirecek farklı sosyal ortamlara aktivitelere katılmak… gibi olasılıklar 19 Mayıs ve 11 kasım günleri civarında öne çıkabilir.

Fırsatları ve büyümeyi anlatan Jüpiter 10 Ekime kadar Terazi burcunda olacak. Bu nedenle, yıl içinde ilişkiler ortaklıklar işbirlikleri yönünde fırsatlar söz konusu. Ortaklı işlere, sanat-estetik konularına, hukuksal işlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Uzun yolculuklar, yayıncılık, medya, yasal işler, takım halinde yürütülen projeler, fikir alışverişleri….konularında hızla gelişen fırsatlar, beklenmedik kazançlar mümkün olabilir. Fakat 3 Mart ve 28 Eylül günleri civarında bu konularda değerlendirme hatalarına düşme riskiniz var dikkatli olun.

2017 senesinin gönlünüzce geçmesini dilerim.