2018 Yılında Boğa Burcu

2018 Yılında Boğa Burcu

430 537 Aylin İleri - Astroloji Danışmanlığı

2018 YILINDA BOĞA BURCU

Karmaşadan kalabalıklardan hoşlanmayan sadelik ve dinginlik arayan bir Boğa burcu iseniz veya yükselen burcunuz boğa ise; hareketli bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl bakış açınızı değiştirmeye gayret edin, hep aynı yerden olaylara bakmayı bırakmalısınız.

Sabit bir iş, ilişki, güven veren bir çevre ve aile içinde yaşam şeklini hiç bozmadan yıllarca sakin bir yaşam süren bir boğa iseniz, yeniyılda önünüze çıkacak fırsatları kaçırabilirsiniz. Zamanla içinde bulunduğumuz çevre, ilişki içinde olduğumuz insanlar, bedenimiz, dünya görüşümüz, alışkanlıklarımız değişir ve değişmelidir de. Ama boğa burcu değişime ayak durmakta çoğunlukla zorlanır ya da bu süreci ertelemeye çalışır. Ama şimdi daha esnek olma zamanındasınız

Jüpiterin akrep burcunda oluşu ilişkiler ortaklıklar diğerleri vasıtasıyla kazanç ve fayda elde edebileceğinizi gösteriyor. Ama zaman zaman bu durum beraberinde rekabeti ve çekişmeleri de getirebilir. Yine Evlilik veya uzun süreli bir ilişkinin başlangıcı 2018 de gerçekleşebilir. Uranüsün burcunuza geçişiyle (özellikle boğa burcunun ilk haftasında doğduysanız), bu böyle gitmez deyip rotanızı yeni yerlere çevirebileceğinizi gösteriyor. Uzaklar alışık olmadığınız çevre ve insanlar eğitsel uğraşlar reklam medya internet işleri yayıncılık turizm gb faaliyetler uğraşlar içine girebilirsiniz. Kısaca gözünüz uzaklarda olacak.

Diğer taraftan 31Ocak, 16Şubat, 13-27Temmuz, 11Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ay ve güneş tutulmaları iş ve ev değişiklikleri, ev alma-taşınma gb hareketliliklerin yaşandığı zamanlar olabilir.

Sağlık ve mutlulukla geçirdiğiniz, keyifli bir 2018 diliyorum sizlere.